Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، سفرهای زیارتی به عتبات هم‌اکنون به صورت زمینی و هوایی برقرار است و با توجه به استقبال زائران عتبات در عرفه، مرز مهران و شلمچه در روزهای اخیر شاهد خیل عظیم عاشقان حسینی است.

یکی از موارد ضروری برای تشرف به عتبات داشتن کارت واکسیناسیون است که مخاطبان خبرگزاری فارس، خواستار حذف کارت واکسیناسیون برای سفر اربعین شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(اینجا بخوانید)

بررسی کارت واکسیناسیون در فرودگاه نجف

پس از واکسیناسیون عمومی در کشورهای مختلف، داشتن کارت واکسیناسیون برای سفرهای خارجی الزامی شد و حتی در سفرهای هوایی، شرکت‌های هواپیمایی بدون داشتن کارت واکسن امکان سوار کردن مسافران را نداشتند.

در سفرهای هوایی به عراق نیز این امر اجرایی شد و با وجود برداشته شدن ویزای عراق برای سفرهای هوایی، داشتن کارت واکسن مورد نیاز بود و حتی در فرودگاه نجف، برخی از مسؤولان وزارت بهداشت عراق در فرودگاه حضور داشتند و کارت واکسن زائران را بررسی می‌کردند. البته با این اقدام دیگر نیازی به انجام آزمایش pcr نیست و به این ترتیب بخشی از هزینه‌های اضافه کاسته شد. (اینجا بخوانید)

تشرف زائران عتبات به صورت زمینی بدون کارت واکسن!

اما اکنون با بازگشایی مرزهای زمینی عتبات بدون ویزا، زائران بسیاری بدون داشتن کارت واکسن برای زیارت عرفه راهی عتبات شده‌اند و بر اساس گزارش زائرانی که به این سفر معنوی مشرف شدند، نه تنها طرف ایرانی، بلکه طرف عراقی هم الزامی به داشتن کارت واکسن نداشته و زائران بدون کارت واکسن می‌توانند به عراق سفر کنند.

با این وجود، با توجه به برنامه‌ریزی ستاد مرکزی اربعین، زائران برای حضور در حماسه اربعین باید دُز یادآور واکسن کرونا را تزریق کنند و به گفته امید کوثری، مدیر اجرایی ستاد اربعین  تزریق چند دُز واکسن در حال حاضر مطرح نیست و تزریق دُز یادآور از سوی وزارت بهداشت کشورمان الزامی عنوان شده است. چرا که با توجه به وضعیت آب و هوایی در اربعین، سلامت زائران در اولویت است.

البته سیدمجید میراحمدی، دبیر ستاد مرکزی اربعین در روزهای گذشته به منظور برنامه‌ریزی مراسم اربعین ۱۴۰۱ به عراق سفر کرده تا آخرین تصمیم‌های دولت عراق برای حضور زائران کشورمان را مورد بررسی قرار دهد.

تاکنون عراق تمایلی به لغو کارت واکسن برای اربعین نداشته است

تا این لحظه دولت عراق نسبت به حذف کارت واکسن تمایلی نداشته و انجام واکسیناسیون عمومی را یکی از مهم‌ترین راه‌های کنترل کرونا می‌داند. حتی در روزهای اخیر، دولت عراق با ابراز نگرانی از موج پنجم کرونا، استفاده از برخی امکانات دولتی را منوط به داشتن کارت واکسن و تکمیل روند واکسیناسیون کرده است و حتی کارمندانی که واکسن کرونا تزریق نکرده باشند، غائب محسوب می‌کند.

الزام تزریق دُز یادآور واکسن کرونا برای اربعین ۱۴۰۱

با این وجود، به گفته کوثری، ستاد مرکزی اربعین تابع نظر دولت عراق و ستاد کرونای کشورمان برای اعزام زائران به حماسه اربعین است و هر تصمیمی که عراق به عنوان میزبان اتخاذ کند و ستاد کرونا برای حفظ سلامت زائران داشته باشد، باید اجرایی شود که در حال حاضر تزریق دُز از سوی ستاد کرونای کشورمان یادآور مطرح شده است. البته تلاش ستاد کرونا تشرف حداکثری زائران بدون محدودیت است.

به گزارش فارس، اربعین در ۲ سال اخیر به دلیل شیوع کرونا با فراز و نشیب‌هایی برای زائران خارجی همراه بود و در نخستین سال کرونا هیچ زائر ایرانی به عراق اعزام نشد و سال گذشته هم بر اساس سهمیه عراق، ۶۰ هزار ایرانی با شرط تزریق ۲ دُز واکسن کرونا از طریق هوایی امکان زیارت اربعین داشتند که با تلاش‌های انجام شده بیش از این تعداد راهی راهپیمایی اربعین شدند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اربعین 1401 حماسه اربعین عتبات کارت واکسن کارت واکسیناسیون داشتن کارت واکسن واکسن کرونا ستاد کرونا دولت عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۰۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس

ایسنا/فارس مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از تخریب تعدادی از راه‌ها و جاده‌های روستایی شهرستان ممسنی به‌دلیل شدت بارش‌های شب گذشته خبر داد.

غلام‌رضا غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: شدت بارش‌ها دو خسارت به استان فارس وارد کرد؛ یکی تخریب مسیرهای روستایی شهرستان ممسنی و دیگری خسارت برخی محصولات کشاورزی بود.

وی با بیان اینکه فرمانداری و راهداری در حال ترمیم راه‌های روستایی هستند، ادامه داد: خساراتی به محصولات کشاورزی وارد شده است، زیرا ساقه‌های برخی محصولات شکسته شد و بخش‌هایی از زمین‌های کشاورزی توسط آب تخریب شد. لازم است جهاد کشاورزی سریعاً مستندسازی و میزان خسارت را اعلام کند.

غلامی تاکید کرد: ستاد بحران شهرستان‌ها و فرمانداری‌ها باید میزان خسارت واردشده را به ما اعلام کنند تا بتوانیم این موارد را اعلام و پیگیری کنیم. آنکه بیمه دارد، بیمه خسارت را جبران می‌کند و آن را که بیمه ندارد باید به ستاد مدیریت بحران کشور اعلام کنیم.

او اضافه کرد: میزان خسارت‌ها به آن حدی نیست که نگرانی وجود داشته باشد، ضمن اینکه خسارت جانی هم نداشتیم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با بیان اینکه اکنون تمام محورهای مواصلاتی فارس باز و تردد روان است، گفت: بیشترین میزان بارندگی در این سال زراعی مربوط به شهرستان اردکان ۵۶۰ میلی‌متر، نورآباد ممسنی ۴۶۰ میلی‌متر و فیروزآباد ۴۲۰ میلی‌متر بوده است. سال پر بارش خوبی داشتیم و میزان بارش در شهر شیراز ۲۵۰ میلی‌متر بود.

غلامی بیان کرد: نکته مهم در این سال برای میزان بارش‌ها این است که آب‌ها را در استان نگه داریم و به سمت خلیج فارس جاری نشود. آبی که در تالاب‌ها و سدها جمع می‌شود برای استان نگهداری می‌شود. بهترین کار این است که با کارهای آبخیزداری و ایجاد بندهای مختلف خاکی و ملاتی، هلالی آبگیر، کاشت درخت و بذرپاشی، این آب‌ها را در استان نگه داریم.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس با تأکید بر اینکه راه برون رفت فارس از خشکسالی، انجام کارهای آبخیزداری است، افزود: در این زمینه کم کار کرده‌ایم. امروز باید بتوانیم گزارشی برای نگهداری این میزان بارش‌ها در استان ارائه دهیم.

وی در پایان، با بیان اینکه سامانه بارشی هنوز از استان خارج نشده است و تا پایان امروز از استان خارج خواهد شد، گفت: ابرها تغییر پیدا می‌کنند و ممکن است در یک نقطه، بارش باران شدید باشد و در نقطه دیگر نباشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • زائران حج تنها با کارت هوشمند امکان ورود به مکه را دارند
  • مرز خسروی روز به روز مورد استقبال بیشتر زائران قرار می‌گیرد
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پیشنهاد استاندار خوز‌ستان برای صدور گذرنامه اتباع ‌در اربعین